AR NOARK NAV LIMITU

Rudenī piedāvājām mūsu sortimentā divus jaunus produktus un pats svarīgākais to ražošanā bija ietaupīt vietu jūsu mājās vai komerctelpās.

Ex9B40J clanek.png

Pirmais ir slaidie miniatūrie automātiskie slēdži Ex9B40J, kas lieliski piemēroti lietošanai kā mājas, tā komercplatību vajadzībām. ¾ moduļa platums – 13,5 mm ierasto 18 mm vietā, padara šo sēriju par vislabāko izvēli brīžos, kad telpa ir ierobežota. Šim modelim ir saglabāta regulārās produktu grupas Ex9B iekšējā struktūra slaidajos miniatūrajos automātiskajos slēdžos, tādējādi padarot Ex9B40J pilnībā savienojamu ar parasto automātisko slēdžu piederumiem: šunta atbrīvošanas, nepietiekama sprieguma un pārsprieguma atbrīvošanas, palīgkontaktiem un trauksmes kontaktiem. To var izmantot ar līdz trīs papildus vienībām vai trauksmes kontaktiem kā arī līdz divām atbrīvošanas vienībām.

Otrs jaunums ir atlikušās strāvas automātiskie slēdži ar pārslodzes aizsardzību Ex9NLE, kas galvenokārt ir piemēroti mājsaimniecībām. Šiem produktiem ir tikai 1 modulis, tāpēc tie var ietaupīt vienu modeļa vietu, salīdzinājumā ar klasiskajiem produktiem. Tie ir balstīti uz elektroniskās novērtēšanas principu – precīzāku atlikušās strāvas mērīšanu. Šīs ierīces neietekmē izslēgšanās ierīces magnetizācija.
Tādējādi nav noteikts obligāts testēšanas periods, tomēr ierīces ir regulāri jāpārbauda. Pārbaudes periodā var tikt piemērota vietējā likumdošana. Ražotāja rekomendācija ir veikt ierīces pārbaudi ik pēc 6 mēnešiem dabiskos apstākļos un katru mēnesi sarežģītos apstākļos.

Ex9NLE EL_clanek.png