NOARK IEPAZĪSTINA AR EX9EVD3 - UZ SIENAS UZSTĀDĀMU ELEKTROAUTOMOBIĻU UZLĀDES STACIJU, KAS PAREDZĒTA MĀJSAIMNIECĪBĀM

Radot jauno Ex9EVD3 elektroautomobiļu uzlādes staciju, NOARK Electric rūpējas par elektroauto īpašniekiem un lietotājiem, kuriem nepieciešams ērts, drošs un ātrs viņu transportlīdzekļu uzlādes mājas risinājums.

Privātmāju īpašnieki savus elektroautomobiļus var uzlādēt savas mājas garāžā. Šim nolūkam viņi var izmantot portatīvas AC uzlādes ierīces, kas paredzētas parastajām 230V rozetēm un ir lēndarbīgas, vai arī šādus pašus trīs fāzu risinājumus, kā arī stacionāras uzlādes stacijas.

UZLĀDES STACIJAS

Jaunā NOARK Ex9EVD3 uzlādes stacija ir paredzēta uzstādīšanai uz sienas un elektroautomobiļu uzlādei mājās. Tās bāze ir aprīkota ar iekšējo B tipa noplūdes strāvas automātu, kas ir obligāta sastāvdaļa elektroautomobiļu uzlādes stacijās un kas spēj konstatēt DC, AC vai impulsu līdzstrāvas noplūdi. Šīs uzlādes stacijas ir ar trīsfāžu uzlādes strāvu **līdz 16A vai 32A.Tās ir pieejamas divās versijās: T2C ar integrētu 5m garu T2 uzlādes kabeli vai T2S ar priekšpusē izvietotu T2 ligzdu. Papildu sastāvdaļa ir dinamiskās slodzes balansēšanas (DLB) modulis. Šis modulis neļauj pārsniegt ievades tīkla automātslēdža pieļaujamo strāvu laikā, kad elektroauto uzlādes stacija darbojas vienlaikus ar citām sadzīves ierīcēm.

Uzlādes strāvai var iestatīt piecus dažādus līmeņus. Šo iestatīšanu lietotājs var veikt manuāli vai automātiski, iestatīšanu uzticot DLB modulim. Maksimālā uzlādes jauda 16 A uzlādes ierīcēm var sasniegt 11 kW, bet 32 A versijām - līdz 22,1 kW.

Citi varianti https://www.noark-electric.cz/lv/kategorie/ev-chargers

EV sienā stiprināms lādētājs Ex9EV1

Vadu EV lādētājs Ex9EVC