Esam laiduši klajā jaunus produktus Ex9B40J, Ex9HB, EX9P2FH un BBP

article.png

Šaurie MCBs Ex9B40J

Šaurie miniatūrie automātiskie slēdži Ex9B40J, kas lieliski piemēroti lietošanai kā mājas, tā komercplatību vajadzībām. ¾ moduļa platums – 13,5 mm ierasto 18 mm vietā, padara šo sēriju par vislabāko izvēli brīžos, kad telpa ir ierobežota. Šim modelim ir saglabāta regulārās produktu grupas Ex9B iekšējā struktūra šaurajos miniatūrajos automātiskajos slēdžos, tādējādi padarot Ex9B40J pilnībā savienojamu ar parasto automātisko slēdžu piederumiem: šunta atbrīvošanas, nepietiekama sprieguma un pārsprieguma atbrīvošanas, palīgkontaktiem un trauksmes kontaktiem. To var izmantot ar līdz trīs papildus vienībām vai trauksmes kontaktiem kā arī līdz divām atbrīvošanas vienībām.

Zvans uz DIN sliedes Ex9HB Zvans uz DIN sliedes Ex9HB ir piemērots galvenokārt mājsaimniecībām kā durvju zvans vai var tikt izmantots arī kā trauksmes signāls. Šis zvans ir paredzēts uzstādīšanai korpusā uz DIN sliedes, kas ļauj saglabāt jūsu mājas oriģinālo dizainu. Lai zvana skaņa sasniegtu visu būvi, skaņas līmenim ir jābūt minimāli 75 dB

Paneļu montāžas kontroles ierīces Ex9P1 un Ex9P2 Paneļu montāžas kontroles ierīču līnija Ex9P1 tiek izmantota dažādos kontroles paneļos, operatoru paneļos vai iekārtās, kas kontrolē vadības ķēdes daļas, tāpat kā vadības funkcijām elektroenerģijas sadales blokos. Tie ir veidoti kā saderīgas ierīces, kas apvienotas no dažādu modeļu daļām – vadības galvas, kontaktu un apgaismojuma vienībām. Šīs daļas ir iespējams brīvi kombinēt, lai realizētu dažādas funkcijas. Daļēji caurspīdīgai (apgaismotai) versijai var izmantot LED vienību ar lielu spilgtumu, kas nodrošina drošu pievienotās ķēdes norādi, samazina enerģijas patēriņu un pagarina kalpošanas laiku. Darbības galvas ir veidotas spilgtās krāsās. Tās ir pieejamas dažādos tipos, krāsās un formās.

Savienošanas kopnes BBU un BBP

Kopnes ir paredzētas vienkāršai un drošai instalācijas ierīču savienošanai. Daži modeļi ir aprīkoti ar gala uzgaļiem. Visu veidu kopnēm ir pieejami atsevišķi iepakoti gala uzgaļi.